• Αουρέλια Βράκα

    Υγιεινολόγος Στόματος

Πτυχιούχος του University of Medicine and Pharmacology Carol Davila, Bucharest, Romania

Γεννήθηκε στο Βουκουρέστι. Αποφοίτησε από το λύκειο με δίπλωμα Bacalaureat και ακολούθησε σπουδές στο Κολέγιο Οδοντοτεχνικής “ Constantin Gaucan”, Τμήμα Προληπτικής Οδοντιατρικής (1991-1994), με ειδικότητα Dental Hygienist (Oδοντιατρικός Yγειονολόγος) με βαθμό πτυχίου «Άριστα»,αναγνωρισμένο από το Κρατικό Πανεπιστήμιο Ιατρικής και Φαρμακευτικής “Carol Davila” του Βουκουρεστίου, απ’ όπου και έλαβε πτυχίο με την ίδια ειδικότητα.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, λόγω της υψηλής βαθμολογίας και του έντονου ενδιαφέροντοςτης για το αντικείμενο, εργάστηκε δίπλα στον Πρόεδρο του Κολεγίου και στην Πρύτανη, Prof. Dr. Constantin Gaucan και Prof. Dr. Simina Enescu, ως βοηθός οδοντιάτρου και υγιεινολόγος.

Εργασιακή Εμπειρία
1993-1995 : συνεργασία με καθηγητές Πανεπιστημίου στο Βουκουρέστι, όπως η Prof. Dr. Bobarnea Gema και ο Prof. Dr. Bucur Alexandru γναθοχειρουργός oro-maxilo-facial.
1995-1997 : Assistant Manager στην EL.PHA.ROM., φαρμακευτική εταιρεία με έδρα το Βουκουρέστι, σε συνεργασία με την γνωστή, ελληνική εταιρεία ELPEN.
1997 -2010: βοηθός οδοντιάτρου και υγιεινολόγος στο οδοντιατρείο του Dr. Μανέτα Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλοθέη- Ορθοδοντικός και Παιδοδοντίατρος, ειδικευμένος στο University of Medicine and Dentistry, New Jersey, USA
2010-2014 : υγιεινολόγος στο Dental Excellence του Ιωάννη Φουρμούζη, Επίκουρου Καθηγητή Περιοδοντολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών.
2016 μέχρι και σήμερα: συνεργάζεται με την κυρία Ευαγγελία Ανάτσελου, Χειρουργός Οδοντίατρος.

Η Αουρέλια είναι μέλος της ομάδας του Dental Smiles από το 2015.

Συμμετέχει σε οδοντιατρικά συνέδρια και σεμινάρια, κρατώντας συνεχή επαφή με τις εξελίξεις της ειδικότητας της στην οδοντιατρική πράξη.

Μιλάει Ελληνικά, Ρουμανικά, και Αγγλικά.

Ζητήστε Το Ραντεβού Σας

Εαν έχετε κάποιο πρόβλημα που χρήζει άμεσης προσοχής, καλέστε μας οποιδήποτε στιγμή.
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Κρατηση