Το οδοντιατρείο

Σας καλωσορίζουμε στην οδοντιατρική κλινική Dental Smiles Mykonos!

Το οδοντιατρείο δημιουργήθηκε το 2019 από τους κ. Χαράλαμπο Συμεωνίδη και Διονύση Ζαχαρόπουλο, σε συνέχεια της μακρόχρονης συνεργασίας τους στο ιατρείο της Αθήνας, και λειτουργεί στην Αργύραινα Μυκόνου (Περιφερειακή οδός Μυκόνου – Άνω Μεριάς, 200μ από το κέντρο υγείας και 5 λεπτά από το αεροδρόμιο), δίνοντας στους ασθενείς μας την δυνατότητα να απολαμβάνουν όλο το φάσμα οδοντιατρικών υπηρεσιών, μέσω εξειδικευμένων συνεργατών, και σε εναλλακτικούς προορισμούς.

Στο Dental Smiles Mykonos αξιοπoιούμε όλους τους σύγχρονους μηχανισμούς και τις εξελίξεις στον τομέα της ιατρικής και οδοντιατρικής τεχνολογίας & επιστήμης ακολουθώντας τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα & τεχνικές, ώστε να επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον ασθενή αποτέλεσμα.

Η επιστημονική μας ομάδα, έχει εκτεταμένη εμπειρία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ φροντίζουμε πάντα να ακολουθούμε τις εξελίξεις της επιστήμης της οδοντιατρικής, συμμετέχοντας σε σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στόχος μας παραμένει κάθε ασθενής, να είναι απόλυτα ευχαριστημένος τόσο από τη διαδικασία όσο και από το τελικό αποτέλεσμα.

Στο DentalSmiles πιστεύουμε στα χαρούμενα και υγιή χαμόγελα!

Μύκονος

Περιφερειακή οδός Μυκόνου - Άνω Μεριάς 84 600, Αργύραινα Μυκόνου (200μ από το κέντρο υγείας και 5 λεπτά από το αεροδρόμιο)
Τηλ: 2289027143
dentalsmilesmykonos@gmail.com
Δευτέρα – Κυριακή, κατόπιν ραντεβού