Υαλουρονικό Οξύ

Το υαλουρονικό οξύ βρίσκεται φυσικά σε πολλά μέρη του σώματος όπως τα μάτια, το δέρμα και το αρθρικό υγρό των αρθρώσεων. Τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην παγκόσμια και ελληνική αγορά είναι απόλυτα ασφαλή για τον οργανισμό και προσφέρουν μια ικανοποιητική λύση για την αντικατάσταση του υαλουρονικού οξέος του οργανισμού, το οποίο με τα χρόνια ελαττώνεται.

Οι λειτουργίες του έγκειται στην ενυδάτωση των ιστών, στην αύξηση της αντοχής και της ελαστικότητας του δέρματος.

Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της αισθητικής και του όγκου των χειλέων, στην αύξηση του όγκου των ζυγωματικών και στη βελτίωση της εικόνας της μύτης και του πηγουνιού.

Μετά την έγχυση του υαλουρονικού στους ιστούς, αυτό απορροφάται από τον οργανισμό αργά ενυδατώνοντας τους ιστούς της περιοχής. Ταυτόχρονα, υποστηρίζεται ότι επάγει την παραγωγή κολλαγόνου γεγονός που εξηγεί γιατί τα αποτελέσματα της εφαρμογής του μπορεί να παραμείνουν ορατά ακόμη και 9-12 μήνες μετά την χρήση του.

Στο Dental Smiles είμαστε άρτια καταρτισμένοι στην εφαρμογή υαλουρονικού οξέος και μπορούμε να απαντήσουμε οποιαδήποτε ερώτησή σας σχετικά με την θεραπεία αυτή.

 

Related Posts