Αισθητική Οδοντιατρική – Διορθώστε απλά & εύκολα ότι δεν σας αρέσει στο χαμόγελό σας!

Μήπως ανήκετε στην κατηγορία ανθρώπων που νιώθουν άβολα όταν χαμογελούν, που βάζουν το χέρι τους όταν γελάνε για να κρύψουν κίτρινα, στραβά, άσχημα δόντια που τους γεμίζουν ανασφάλεια;

Μήπως συμφωνείτε ότι ένα όμορφο, γοητευτικό, υγιές χαμόγελο είναι το καλύτερο κόσμημα του προσώπου; Ότι μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας και μπορεί να είναι το διαβατήριο για την προσωπική και επαγγελματική σας επιτυχία;

Μήπως ονειρεύεστε λευκά, αστραφτερά δόντια και ένα αξέχαστο στόμα, αλλά δεν ξέρετε πώς να το αποκτήσετε;

Η αισθητική οδοντιατρική, σας δίνει λύσεις. Το θέμα είναι ότι μία επίσκεψη σε έναν εξειδικευμένο γιατρό θα σας λύσει τις απορίες και θα σας κατευθύνει ώστε να βρείτε την κατάλληλη λύση στο δικό σας πρόβλημα, πολλές φορές πολύ πιο οικονομικά απ’ ότι φαντάζεστε.

Λεύκανση, μια ασφαλής θεραπεία!

Είναι η πιο συντηρητική θεραπεία της αισθητικής οδοντιατρικής. Αποτελεί μια απόλυτα ασφαλή διαδικασία που δεν επιβαρύνει τα δόντια, ούτε ερεθίζει τα ούλα. Για αυτούς που είναι ενημερωμένοι από τη σύγχρονη βιβλιογραφία, είναι ουσιαστικά μια εφαρμογή ενός ειδικού λευκαντικού παράγοντα (υπεροξειδίου του υδρογόνου και υπεροξειδίου του καρβαμιδίου, σε διαφορετική συγκέντρωση κατά περίπτωση) στην οδοντική επιφάνεια, την οποία διαπερνά χωρίς να την καταστρέφει. Ο λευκαντικός παράγοντας αποχρωματίζει τις χρωστικές που βρίσκονται στο εσωτερικό του δοντιού. Μπορεί να γίνει υπό ιατρική παρακολούθηση στο σπίτι με εξατομικευμένα ναρθηκάκια ή στο ιατρείο ή συνδυασμό των δύο παραπάνω. Χρειάζεται συνήθως μία επανάληψη κάθε χρόνο για την αμείωτη διατήρηση του λευκού αποτελέσματος.

Όψεις Ρητίνης

Οι όψεις ρητίνης είναι στην ουσία μια τεχνική μικρογλυπτικής που συντελείται άμεσα πάνω στην επιφάνεια του δοντιού. Απόλυτα συντηρητική μέθοδος χωρίς σχεδόν να αλλοιωθεί η οδοντική επιφάνεια.

Χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας οδοντιατρικά υλικά ( σύνθετες ρητίνες ) που είναι εύπλαστα, πάνω στην οδοντική επιφάνεια έτσι ώστε να της δώσουν το χρώμα και το σχήμα που θέλουμε, και στη συνέχεια πολυμεριζόνται ώστε να αποκτήσουν την τελική τους σκληρότητα. Γίνονται άμεσα στο στόμα από τον οδοντίατρο , γι’ αυτό και γίνονται σε ένα ραντεβού, γρήγορα, ανώδυνα και με πολύ χαμηλό κόστος. Υπάρχει και η δυνατότητα όψεων σύνθετης ρητίνης έμμεσα με τη συνεργασία οδοντοτεχνίτη.

Όψεις Πορσελάνης

Είναι η επιτομή της αισθητικής οδοντιατρικής. Είναι πολύ λεπτές φλούδες πορσελάνης που καλύπτουν μονιμά τα δόντια, προστατεύοντάς τα και δίνοντάς τους το χρώμα και το σχήμα που επιθυμούμε. Αποφεύγοντας οποιαδήποτε χρήση μετάλλου, το χρώμα και η υφή είναι ίδιο με του υγιούς, πανέμορφου δοντιού. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι τόσο φυσικό ώστε να είναι μη ανιχνεύσιμο !

Μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ή περισσότερα δόντια. Με τις τελευταίες τεχνικές, ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί να μην τροχιστεί καθόλου το φυσικό δόντι (όψεις δίχως τρόχισμα).

Αισθητική Μαλακών Μορίων

Στη σύγχρονη εποχή η χρήση υαλουρονικού οξέος αποτελεί μέθοδο θεραπείας αναζωογόνησης του προσώπου. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του δέρματος. Έχει την ιδιότητα να δεσμεύει μόρια νερού με αποτέλεσμα να ενυδατώνει και να προσφέρει όγκο στο δέρμα. Με την πάροδο του χρόνου, η ποσότητα που παράγεται από το σώμα μας μειώνεται με αποτέλεσμα να δημιουργείται η ανάγκη αναπλήρωσής του.Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να επιβραδύνουμε τη φυσική διαδικασία γήρανσης του δέρματος.

Για οποιαδήποτε απορία, παραμένουμε στη διάθεση σας!

 

Related Posts