Σιμοπούλου Αθ. Βασιλική

Γνωρίστε την ομάδα

Σιμοπούλου Αθ. Βασιλική

Σιμοπούλου Αθ. Βασιλική

vicky.simopoulou@gmail.com

Στρατιωτικός Χειρουργός οδοντίατρος DDS
Πτυχιούχος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ)

Γεννήθηκε στην πόλη της Λάρισας όπου μεγάλωσε και πέρασε τα φοιτητικά της χρόνια.

Εισήχθη κατόπιν πανελληνίων εξετάσεων στην οδοντιατρική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκηςαπ’ όπου και αποφοίτησε τρίτη με σειρά βαθμολογίας τον Ιούλιο του 2014 με βαθμό «Λίαν καλώς» και τον Οκτώβριο του 2014 με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού Υγειονομικού από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων.
Από το 2009 συμμετέχει εθελοντικά σε κοινωνικά οδοντιατρικά προγράμματα και λαμβάνει μέρος σε οδοντιατρικά και ιατρικά συνέδρια με επιστημονικές ανακοινώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει παρακολουθήσει θεωρητικά και πρακτικά σεμινάρια και ενημερώνεται διαρκώς για τις επιστημονικές εξελίξεις της οδοντιατρικής σε διεθνή συνέδρια. Το ερευνητικό της ενδιαφέρον στρέφεται στις ενδοδοντικές θεραπείες(απονευρώσεις), στις ακίνητες και κινητές προσθετικές αποκαταστάσεις στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να παραμείνουν ως οδοντική αποκατάσταση μακροχρόνια στο στοματικό περιβάλλον και σε νεότερες τεχνικές, τόσο στον τομέα της αισθητικής όσο και της παιδοδοντίας.
Σήμερα συνεχίζει το δεύτερο κύκλο σπουδών της καθώς είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών στην Κλινική της Στοματολογίας με εξειδίκευση στη Νοσοκομειακή Οδοντιατρική όπου παρέχει οδοντιατρική θεραπεία σε ασθενείς με βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό, σε ογκολογικούς ασθενείς καθώς επίσης και σε ΑΜΕΑ. Επιπλέον είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας.
Επί του παρόντος έχοντας ως έδρα της το οδοντιατρικό κέντρο DentalSmilesτου κ.Δ.Κ. Ζαχαρόπουλου εργάζεται ως γενικός οδοντίατρος- εξ. συνεργάτης καιστοχεύει καθημερινά στην πλήρη ικανοποίηση των ασθενών σε ό,τι αφορά τη δημιουργία και τη διατήρηση του υγιούς και λαμπερού χαμόγελου. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων της Ιατρικής και Οδοντιατρικής επιστήμης, την εγκάρδια και ειλικρινή σχέση της τόσο με τους μικρούς όσο και με τους μεγάλους σε ηλικία ασθενείς και φυσικά την αμοιβαία επικοινωνία για όλα τα θέματα που αφορούν τους ασθενείς του ιατρείου μας.

Μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής
Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Νοσοκομειακής Οδοντιατρικής

Αθήνα

Μονής Πετράκη 5 Κολωνάκι - 11521 Ελλάδα
Τηλ: 210-7297985
dentalsmiles.contact@gmail.com
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 21:00 κατόπιν ραντεβού

Μύκονος

Περιφερειακή οδός Μυκόνου - Άνω Μεριάς 84 600, Αργύραινα Μυκόνου (200μ από το κέντρο υγείας και 5 λεπτά από το αεροδρόμιο)
Τηλ: 2289027143
dentalsmilesmykonos@gmail.com
Δευτέρα – Κυριακή, κατόπιν ραντεβού