Γνωρίστε την ομάδα

Αουρέλια Βράκα

Αουρέλια Βράκα

Dental Hygienist-Υγιεινολόγος Στόματος
Πτυχιούχος του University of Medicine and Pharmacology Carol Davila, Bucharest, Romania

Γεννήθηκα στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Αποφοίτησα το λύκειο με δίπλωμα Bacalaureat. Μετέπειτα σπούδασα στο Κολέγιο Οδοντοτεχνικής “ Constantin Gaucan”, Τμήμα Προληπτικής Οδοντιατρικής (1991-1994), με ειδικότητα dental hygienist (οδοντιατρικός υγειονολόγος) με βαθμό πτυχίου «ΆΡΙΣΤΑ»,αναγνωρισμένο από το Κρατικό Πανεπιστήμιο Ιατρικής και Φαρμακευτικής “Carol Davila” του Βουκουρεστίου, απ΄όπου και πήρα το πτυχίο μου με την ίδια ειδικότητα.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, λόγω της υψηλής βαθμολογίας και του έντονου ενδιαφέροντός μου για το αντικείμενο, ξεκίνησα να δουλεύω στα πλαίσια του Κολεγίου, δίπλα στον Πρόεδρο του Κολεγίου και στην Πρύτανη, Prof.Dr. Constantin Gaucan και Prof.Dr Simina Enescu, ως βοηθός οδοντιάτρου και υγειονολογος.

Εργασιακή Εμπειρία
1993-1995 : με καθηγητές Πανεπιστημίου στο Βουκουρέστι, όπως η Prof.Dr. Bobarnea Gema και ο Prof.Dr. Bucur Alexandru γναθοχειρουργός oro-maxilo-facial.
1995-1997 : Assistant Manager στην EL.PHA.ROM., φαρμακευτική εταιρεία με έδρα το Βουκουρέστι, σε συνεργασία με την γνωστή, ελληνική εταιρεία ELPEN.
1997 -2011: βοηθός οδοντιάτρου και υγιεινολόγος στο οδοντιατρείο του Dr. Μανέτα Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλοθέη- Ορθοδοντικός και Παιδοδοντίατρος, ειδικευμένος στο University of Medicine and Dentistry, New Jersey, USA
2011-2014 : υγιεινολόγος στο Dental Excellence του Ιωάννη Φουρμούζη, Επίκουρου Καθηγητή Περιοδοντολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών.
2015 μέχρι και σήμερα : βοηθός οδοντιάτρου στο Dental Smiles του κου Ζαχαρόπουλου Διονύση-Χειρουργός Οδοντίατρος.
Παράλληλα συνεργάζομαι με την κα Ευαγγελία Ανάτσελου, Χειρουργός Οδοντίατρος στο Chalkis Dental.

Αθήνα

Μονής Πετράκη 5 Κολωνάκι - 11521 Ελλάδα
Τηλ: 210-7297985
dentalsmiles.contact@gmail.com
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 21:00 κατόπιν ραντεβού

Μύκονος

Περιφερειακή οδός Μυκόνου - Άνω Μεριάς 84 600, Αργύραινα Μυκόνου (200μ από το κέντρο υγείας και 5 λεπτά από το αεροδρόμιο)
Τηλ: 2289027143
dentalsmilesmykonos@gmail.com
Δευτέρα – Κυριακή, κατόπιν ραντεβού