Η ηλικία, η έκθεση στον ήλιο, η απώλεια βάρους, η περιβαλλοντική ρύπανση, το στρες είναι κάποιοι μόνο από τους παράγοντες που οδηγούν σταδιακά στη μείωση της αυτόματης παραγωγής Υαλουρονικού οξέος από το σώμα μας.

Το Υαλουρονικό οξύ υπάρχει στο σώμα μας και συντελεί, μεταξύ άλλων, στη διατήρηση του όγκου και της ελαστικότητας του δέρματος.

Στο πρόβλημα αυτό η επιστήμη έρχεται να δώσει λύση με τον πλέον φυσικό και ανώδυνο τρόπο, συμπληρώνοντας υαλουρονικό οξύ σε ενέσιμη μορφή, σε ρυτίδες ή άλλες ατέλειες της περιστοματικής περιοχής, επαναφέροντας όγκο, ελαστικότητα και νεανική εμφάνιση.

Το υαλουρονικό οξύ σε ενέσιμη μορφή απορροφάται πλήρως από το σώμα σε διάστημα 6 – 12 μηνών, ανάλογα με την ηλικία, την ποιότητα του δέρματος και τις καθημερινές συνήθειες του ασθενή.

Οι εφαρμογές της συγκεκριμένης τεχνικής μπορούν να σας χαρίσουν με τον πιο φυσικό και ανώδυνο τρόπο:
• Βελτίωση του σχήματος των χειλιών
• Μείωση των ρυτίδων
• Μείωση των γραμμών έκφρασης
• Πιο νεανική όψη
• Το τέλειο χαμόγελο σε συνδυασμό με την αισθητική οδοντιατρική

Η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέως δεν προκαλεί αλλεργίες, και το αισθητικό αποτέλεσμα είναι άμεσο και εντελώς φυσικό.

Σε λίγες περιπτώσεις μπορεί να προκληθεί τοπικός ερεθισμός, πρήξιμο ή εκχύμωση (μελανιά) που σε κάθε περίπτωση κρατάει πολύ λίγο και μπορεί πολύ εύκολα να καλυφθεί με μακιγιάζ.

Ο γιατρός σας μπορεί να σας συμβουλεύσει για πιθανές αντενδείξεις.

Αθήνα

Μονής Πετράκη 5 Κολωνάκι - 11521 Ελλάδα
Τηλ: 210-7297985
dentalsmiles.contact@gmail.com
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 21:00 κατόπιν ραντεβού

Μύκονος

Περιφερειακή οδός Μυκόνου - Άνω Μεριάς 84 600, Αργύραινα Μυκόνου (200μ από το κέντρο υγείας και 5 λεπτά από το αεροδρόμιο)
Τηλ: 2289027143
dentalsmilesmykonos@gmail.com
Δευτέρα – Κυριακή, κατόπιν ραντεβού